RÓLUNK

KORSZERŰ IGÉNYEK

Az utóbbi években egyre népszerűbbek a rozsdamentes acél, üvegbetétes illetve üvegkorlátok, előtetők és belsőépítészeti elemek. Azonban ezek beépítése és tervezése nagy pontosságot és szakértelmet igényel.

KORSZERŰ MEGOLDÁSOK

Az általunk készített szerkezetek rozsdamentes szerelvényekkel és rozsdamentes, vagy fa kapaszkodóval készítjük. Ha a megrendelő kéri az üvegkorlát kapaszkodó nélkül is elkészíthető, így nem takar ki semmit a panorámából.

MINŐSÉGI GYÁRTMÁNY

Minden korlátrendszerünk kézi munkával kerül gyártásra és összeállításra, szinte kizárólag oldható kötéseket tartalmaz, szálcsiszolt felületű rozsdamentes anyagú vagy biztonsági, edzett üveg.

EGYEDI KORLÁTMEGOLDÁSOK

Egyedi szerkezeteket is készítünk gyártmánytervek alapján külön megrendelésre. 

MAGYAR ÉS NEMZETKÖZI SZABVÁNY

Gyártmányainkat megfeleltetjük mind a hazai mind nemzetközi szabványoknak a megrendelő egyedi igénye alapján.

AISI304 ANYAGMINŐSÉGI SZABVÁNY

Az AISI304 anyagminőségi szabvány sztenderd kontinentális szabvány, mely alkalmas a hazai időjárási viszonyok és épített környezet jelentette körülmények elviselésére.

KERESZTMETSZET

Az általunk elsődlegesen használt és ajánlott keresztmetszetek alapján javasolt korlát anyagok a 42,4 mm átmérőjű kör keresztmetszetű cső és a 40x40 mm oldalhosszúságú zártszelvény.

EGYEDI FELHASZNÁLÁSI MÓDOK

Rendszerünk alkalmas nem csupán korlátok, de egyedi szerkezetek kialakítására is. Egyedi igényeknek megfelelően kordonelemek, beléptető rendszerek, folyosóelemek kialakítását is vállaljuk.

Rozsdamentes korlát // Üveg korlát

Kérje díjmentesen ajánlatunkat!
Hívjon most: +36-30-655-6376
Rozsdementes korlátra van szüksége?